logo-app-1

Aannemer Vlissingen

Jaar ervaring
0 +

aannemersbedrijf Peter Peltser

Op zoek naar een goede aannemer in Vlissingen? Bel Aannemersbedrijf Peter Pelster

Als u binnenkort een compleet nieuw nieuwbouwhuis gaat laten neerzetten, kunt u de hulp inschakelen van een aannemer in Vlissingen. Maar, niet alleen voor de bouw van huizen is een aannemer geschikt. Gaat u bijvoorbeeld uw huis verbouwen? Wil u een aanbouw laten plaatsen? Of is uw badkamer nodig aan renovatie toe? Bij al deze zaken, en nog veel meer, kan een aannemer in Vlissingen u helpen. Een aannemer is er namelijk in gespecialiseerd om bouwprojecten te coördineren en te realiseren. Wij zijn dus zeker niet alleen gespecialiseerd in de bouw zelf, maar ook in alles eromheen. Heeft u bijvoorbeeld een vergunning nodig voor een dakkapel of een aanbouw? Ook daar kunnen wij u in assisteren. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Lees dan zeker verder.

Wat kan een aannemer in Vlissingen voor u betekenen?

Wij van Aannemersbedrijf Peter Pelster hebben expertise in een verschillende zaken omtrent de bouw van huizen. Dit betekent dat u ons voor heel veel dingen kunt inschakelen. Waar kunt u dan bijvoorbeeld aan denken? Onze werkzaamheden omvatten onder andere nieuwbouw, renovatie, restauratie en onderhoud. Maar dat is niet het enige. Wij zijn ook gespecialiseerd in sanitair, cv installatie, gas en water, riolering, lood- en zinkwerk en kunststof dakbedekking. Daarnaast kunnen wij u advies geven voor uw keuken, uw keukenontwerp of uw interieur. Ook kunnen wij u helpen met uw schilderwerk voor zowel binnen als buiten. Heeft u ons nodig voor een van deze dingen? Dan helpen wij u graag!

Schakel hulp in van een aannemer uit Vlissingen

Heeft u een aannemer nodig? En woont u in Vlissingen of ergens anders in Walcheren? Dan is Aannemersbedrijf Peter Pelster waar u naar op zoek bent. Wij zijn namelijk actief in heel Walcheren als aannemer in Vlissingen, aannemer in Middelburg en als bouwbedrijf in Middelburg. U kunt bij ons terecht als u op zoek bent naar een betrouwbaar aannemersbedrijf dat zijn afspraken nakomt. Binnen de afgesproken termijn zullen wij vakwerk leveren, zodat u krijgt wat u gevraagd heeft. Als u geïnteresseerd bent, kunt u altijd contact opnemen voor meer informatie. In dit vrijblijvende adviesgesprek kunnen we u laten zien wat wij voor u kunnen betekenen. Daarbij geven wij dan een eerlijke prijsindicatie, waarna u zelf kunt beslissen of u met ons wil samenwerken. Bel ons dus vooral eens op, of stuur ons een mailtje. Wij zien er naar uit om u te helpen bij uw project in de bouw, dus we horen graag van u!